top of page

LUNCH         
donderdag 25/04 en vrijdag 26/04


opgeklopte ricotta, basilicumolie, zongedroogde tomaat (v)
of
bresaola, sucrine, vijgenbladolie, parmigiano 
-----------------------------------

linguine, jonge courgette, provolone, basilicum (v)
of
spaghetti octopus, kappertjes, kerstomaatjes 

-----------------------------------
voor + hoofdgerecht 28/pp 

Op woensdag posten we de lunch van donderdag en vrijdag
vegetarische optie steeds mogelijk 
Tijdens lunch is er geen à la carte

 

DINER 

woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30

 

APERITIVO 

Volgens aanbod 6- 11

ANTIPASTI 

carpaccio- rosbief, mierikswortel radijs 16
pulpo- gegrilde octopus, aardappel, monniksbaard, citroen 17

cavolfiore - bloemkool, amandel, pecorino (v) 15

insalata- lentesalade met burratina uit Puglia(v)15 


PASTI

bucatini all’ ammatriciana - tomaat, guanciale, pecorino, chilli 23

linguine al pomodoro - sanmarzano tomaat, basilicum, stracciatella (v) 20

mafaldine- ragu bianco, konijn, artisjok 26

visuvio - erwtjes, scamorza, prosicutto, lente-ui 23 (kan ook vegetarisch) 

orecchiette - broccolini, daslookpesto, chilli, ricotta salata (v) 24

mafaldine -  nduja, mascarpone, citroen 24

 

DOLCI 
Volgens aanbod  7-12

bottom of page