LUNCH
donderdag 25/04 en vrijdag 26/04
opgeklopte ricotta, basilicumolie, zongedroogde tomaat (v)
of
bresaola, sucrine, vijgenbladolie, parmigiano
-----------------------------------
linguine, jonge courgette, provolone, basilicum (v)
of
spaghetti octopus, kappertjes, kerstomaatjes
-----------------------------------
voor + hoofdgerecht 28/pp
Op woensdag posten we de lunch van donderdag en vrijdag
vegetarische optie steeds mogelijk
Tijdens lunch is er geen à la carte
DINER
woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30
APERITIVO
Volgens aanbod 6- 11
ANTIPASTI
carpaccio- rosbief, mierikswortel radijs 16
pulpo- gegrilde octopus, aardappel, monniksbaard, citroen 17
cavolfiore - bloemkool, amandel, pecorino (v) 15
insalata- lentesalade met burratina uit Puglia(v)15
PASTI
bucatini all’ ammatriciana - tomaat, guanciale, pecorino, chilli 23
linguine al pomodoro - sanmarzano tomaat, basilicum, stracciatella (v) 20
mafaldine- ragu bianco, konijn, artisjok 26
visuvio - erwtjes, scamorza, prosicutto, lente-ui 23 (kan ook vegetarisch)
orecchiette - broccolini, daslookpesto, chilli, ricotta salata (v) 24
mafaldine - nduja, mascarpone, citroen 24
DOLCI
Volgens aanbod 7-12