LUNCH
DONDERDAG EN VRIJDAG
5 & 6 december
crostini, bospaddenstoelen, scamorza (v) of met salsiccia
-------------------
linguine, snijbiet, calamari, nduja
of
busiate al pesto trapanese, met geroosterde bloemkool, amandel, tomaat, pecorino (v)
voor + hoofdgerecht 28/pp
vegetarisch alternatief steeds mogelijk
Op woensdag posten we de lunch van donderdag en vrijdag
Tijdens lunch is er geen à la carte
DINER
woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30
MENU
ANTIPASTI
gebrande prei, stracciatella, hazelnoot, vinaigrette (v) 16
verse buffetmozzarella, catalogna, chilli, ansjovis, pijnboompitten 16
bresaola, peer, witloof, squaquerello 16
bloemkool, crème van pecorino, gerookte amandel, broodkruim (v) 16
PASTI
tagliatelle ai funghi (v) 27
pappardelle ragout van eend, prosciutto di san daniele 28
mafaldine nduja, tomaat, mascarpone, basilicum (pikant) 25
gimelli zucca e noci - pompoen, stracchino, rode ui, walnoot, pecorino (v) 25
orecchiette cime di rapa - raapsteel, broccolini, tomaat, geroosterde amandel, ricotta salata (v) 25
pappardelle gorgonzola, snijbiet, guanciale 26
linguine octopus, kerstomaat, kappers, citroen 28
DOLCI
volgens aanbod 7-12
Bij ernstige allergieën aan bepaalde producten, gelieve contact op te nemen bij reservatie.
Indien sporen van bepaalde producten geen probleem vormen, gelieve dit zeker ook te vermelden.
Deze vermelding kan bij reservatie via resengo bij opmerkingen of telefonisch- niet via mail aub.
Bijna al onze gerechten bevatten gluten, look, ui.
Indien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip