Gegrilde perzik, stracciatella, bresaola, balsamico (v) mogelijk
Hoofdgerecht
Sedani met ragout van eend en prosciutto di Parma of
Sedani all' ortolana - seizoensgroenten (v)
Tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule. Voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk. Elke week een nieuwe lunch (di of woe online)
Diner
Aperitivo
Groene olijven
(v) Sicilië
7
Montasio
Friulaanse alpenkaas, taralli (v)
9
Coppa
Toscaanse charcuterie, taralli
10
Bouchotmosseltjes
zwarte peper
15
ANTIPASTI
Burratina con caponata
Kleine burrata, Siciliaanse ratatouille, basilicum (v)
Ragout van eend, prosciutto di San Daniele, parmigiano
27
Lumache carciofi e pomodorini
Artisjok, pomodorini, pecorino en amandelcrumble
24
Mafaldine nduja
Nduja (pikant), salsiccia, mascarpone, pomodorini
24
• (v) = vegetarisch. • Bij allergieën, gelieve ons (vooraf) te contacteren. Wij houden graag rekening maar omwille van de kleine keuken kunnen wij 100% allergeenvrij niet garanderen.