top of page

LUNCH  

DONDERDAG EN VRIJDAG  
5 & 6 december 



crostini, bospaddenstoelen, scamorza (v) of met salsiccia 
-------------------
linguine, snijbiet, calamari,  nduja 
of
busiate al pesto trapanese, met geroosterde bloemkool, amandel, tomaat, pecorino (v) 


 


voor + hoofdgerecht 28/pp
vegetarisch alternatief steeds mogelijk 

 

​​​

Op woensdag posten we de lunch van donderdag en vrijdag
 

Tijdens lunch is er geen à la carte

 

DINER
woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30

MENU


ANTIPASTI 
gebrande prei, stracciatella, hazelnoot, vinaigrette (v) 16
verse buffetmozzarella, catalogna, chilli, ansjovis, pijnboompitten 16

bresaola, peer, witloof, squaquerello  16

bloemkool, crème van pecorino, gerookte amandel, broodkruim (v) 16 


PASTI

tagliatelle ai funghi (v)  27

pappardelle ragout van eend, prosciutto di san daniele 28
mafaldine  nduja, tomaat, mascarpone, basilicum (pikant) 25

gimelli zucca e noci - pompoen, stracchino, rode ui, walnoot, pecorino (v) 25
 
orecchiette cime di rapa - raapsteel, broccolini, tomaat, geroosterde amandel, ricotta salata (v) 25
pappardelle gorgonzola, snijbiet, guanciale 26

linguine octopus, kerstomaat, kappers, citroen 28 

 

DOLCI 
volgens aanbod  7-12

Bij ernstige allergieën aan bepaalde producten, gelieve contact op te nemen bij reservatie.
Indien sporen van bepaalde producten geen probleem vormen, gelieve dit zeker ook te vermelden.
Deze vermelding kan bij reservatie via 
resengo bij opmerkingen of telefonisch- niet via mail aub. 
Bijna al onze gerechten bevatten gluten, look, ui.  
Indien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip 

bottom of page