top of page

LUNCH 
13/02 - 14/02
calamari fritti met puntarelle 
of
geroosterde pompoen, buffetmozzarella, walnootcrumble (v)
-------------------
spaghetti pesto trapanese, geroosterde bloemkool, amandel (v)
of
mezze maniche al ragù bianco, pecorino  
 

​​

tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule. 
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)

 
 

 

bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie. 
b
ijna al onze gerechten bevatten (sporen van) gluten, look, ui.
i
ndien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien. 

 

 

DINER 

antipasti 
gerookte burrata, spruitjes, hazelnoot, granaatappel(v) 
tartaar van rund, burratina, zwarte truffel 

gerookte zwaardvis, aardappel, kappers, citroen  

calamari fritti, puntarelle, ansjovis 


pasti

busiate pesto pistache, basilicum, stracciatella (v) 

spaghetti calamari, nduja, snijbiet 

orecchiette schorseneer, pancetta, pecorino 
fusilli lunghi gorgonzola, radicchio, geroosterde walnoot (v)
pappardelle ragout van hert, spruitjes
buccatini all' ammatriciana 

pappardelle andijvie, zwarte olijf, parmigiano 

 

dolci
volgens aanbod  7-12

​

 

inboccalupo-2023-logo-tandjes-wit.png
bottom of page