Kalfstartaar,jonge courgette, parmigiano of Gebrande bloemkool, pecorino, amandel
Hoofdgerecht
Orecchiette asperges, parmigiano met/zonder prosciutto of Taglioline 'ragout di cortile' witte ragout van konijn, kip, paprika
Tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule. Voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk. Elke week een nieuwe lunch (di of woe online)
Provolone del Monaco, gebakken jonge courgette, basilicum (v)
25
Pappardelle al ragù d’anatra
Ragout van eend, prosciutto di San Daniele, parmigiano
27
Spaghetti alla puttanesca
Ansjovis, kappertjes uit Pantelleria, taggiasche olijven, pomodorini, chili
25
• Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met kaas (behalve bij vis- en schaaldieren). • Omwille van een vlotte service, vragen wij om maximum 4 verschillende gerechten te kiezen per tafel. • (v) = vegetarisch. • Bij ernstige allergieën, gelieve het zaalpersoneel te contacteren.