LUNCH
donderdag 22/05 en vrijdag 23/05
vitello tonnato; fijngesneden kalfsgebraad, frisse tonijnsaus, rucola
of
ovengebakken courgette gevuld met ricotta en kruiden (v)
-----------------------
lumache met aubergine, kappertjes, taggiasche olijven en ricotta salata (v)
of
fettuccine alla papalina
met parmigiano en prosciutto di san daniele
tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule.
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)
bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie.
bijna al onze gerechten bevatten (sporen van) gluten, look, ui.
indien wij niets op voorhand weten
of
indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien.
DINER
ANTIPASTI
bresaola gegrilde slaharten, vijgenbladolie, parmigiano 17
burratina, asperges, parmigiano, prosciutto di san Daniele 17
broccolini, romesco, squaquerello (v) 17
gebrande bloemkool, pecorino, geroosterde amandel (v) 16
PASTI
lumache daslookpesto, broccolini, ricotta salata (v) 24
spaghetti alla puttanesca met taggiasche olijven, ansjovis, kappers uit Pantelleria, broodkruim 25
orecchiette asperges, boter, look, peterselie (v) 26
spaghetti aglio, olio e peperoncini, agretti, tartaar van zeebaars 28
buccatini all' ammatriciana 24
gnocchi sarde alla campidanese, ragout, varkensvlees, croutons 25
dolci
volgens aanbod 7-12