top of page

LUNCH 
donderdag 29/09 en vrijdag 30/09
 
Tartaar van rund met burratina en truffel  
(vegetarische optie mogelijk )
---
Tonarelli alla Gricia 
met pecorino, zwarte peper, guanciale (zout wangspek)
of
Tonarelli cacio e pepe 
met pecorino en zwarte peper (v)
26/pp
 

DINER 
 

ANTIPASTI
 

Burratina pompoen, hazelnoot, salie (v) 15

Tartaar van rund burratina, verse herfsttruffel, crostini 19

Pesce fritto  gefrituurde vis, crème van kikkererwten, catalogna -bittere bladgroente, ansjovis, look, chilli 16

Insalata d’autunno radicchio, pecorino, witloof, rode biet, granaatappel, rode ui (v) 12


PASTI 
 

Mafaldini al ragù bianco 
“witte” ragout van konijn, zongedroogde tomaat 25

Tonarelli nduja ragout van nduja, mascarpone, citroen, basilicum (héél pikant) 21

Tonnarelli alla Norcina pecorino, zwarte peper, worst, herfsttruffel 27

Tonnarelli cacio e pepe pecorino, zwarte peper (v) 19

Linguini aglio, olio e peperoncino look, olijfolie, chilli, frisse tartaar van zeebaars 25

Tagliatelle ai finferli girolles, look, peterselie (v) 23

+ supplement Toscaanse worst 24

Sedani cavolfiore crème van bloemkool, pecorino, guanciale (gezouten wangspek) geroosterde bloemkool, broodkruim. kan ook vegetarisch (v) 22

Tagliatelle al ragù klassieker met ragout van tomaat en gehakt varken/rund.. 20

Extra parmigiano 24m.  3

 

DOLCI 
7-12


Dit is een voorbeeldmenu en kan dus wijzigen! 

Diner van  woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30 

bottom of page