top of page

LUNCH 
23/01 - 24/01
carpaccio van lijngevangen zeebaars, citrus, rucola  
 
-------------------
tagliatelle al ragu 
 

​

tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)

 
 

 

bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie (via opmerkingen of telefonisch)  
b
ijna al onze gerechten bevatten gluten, look, ui. indien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien. dank voor uw begrip 

 

 

DINER 

antipasti 
gerookte burrata, spruitjes, hazelnoot, granaatappel(v) 
tartaar van rund, burratina, zwarte truffel 

gerookte zwaardvis, aardappel, kappers, citroen  

calamari fritti, puntarelle, ansjovis 


pasti

busiate pesto pistache, basilicum, stracciatella (v) 

spaghetti calamari, nduja, snijbiet 

orecchiette schorseneer, pancetta, pecorino 
fusilli lunghi gorgonzola, radicchio, geroosterde walnoot (v)
pappardelle ragout van hert, spruitjes
buccatini all' ammatriciana 

pappardelle andijvie, zwarte olijf, parmigiano 

 

dolci
volgens aanbod  7-12

​

 

inboccalupo-2023-logo-tandjes-wit.png
bottom of page