top of page

LUNCH 

voor + hoofdgerecht 26/pp 

Burratina met pompoen en hazelnoot (v)
+ guanciale (gezouten wangspek) + 1,5,-

***
Pappardelle met ragout van eend en prosciutto di Parma

of

Orecchiette met schorseneren en truffeltapenade (v)
+ speck uit Trentino + 2,-
  

--------------------------------------------------------------
Dit is het menu van donderdag 30/11 en vrijdag 1/12
 

Benieuwd naar de lunch van de week ?
op
woensdag kun je deze checken op onze website 
Opgelet: om logistieke redenen is er tussen 12u-14u geen à la carte, dank voor uw begrip 
vegetarische optie steeds mogelijk !   

DINER 

HAPJES 

6- 13

ANTIPASTI  

'Burratina' bloedsinaasappel, radicchio tardivo, pistache (v) 16

'Scorfano crudo' “carpaccio” van roodbaars, citrussalade 16

'Calamari fritti'  gefrituurde pijlinktvis, citroen, puntarelle 16

'Vitello con funghi' fijngesneden kalfsgebraad, dressing van eekhoorntjesbrood, gebakken paddenstoelen, parmigiano 17


PASTI

'Tonnarelli all’ Ammatriciana' pittige tomatensaus, guanciale (gezouten wangspek), pecorino 21

'Tagliatelle rana pescatrice e zafferano'  zeeduivel, venkel, saffraan 26

'Sedani al pesto di cavolo' buisjespasta met pesto van boerenkool, scamorza, hazelnootcrumble (v) 21

'Tagliatelle funghi e castagni' bospaddenstoelen, kastanjes, parmigiano  (v) 25

'Gnocchi Sarde al ragù' gnocchi zonder aardappel, klassieke ragout, croutons 22

'Pappardelle al ragù di cervo' brede lintpasta, hertenragout 25

'Rigatoni gorgonzola e zucca' buisjespasta met crème van gorgonzola, pompoen, salie, walnoten (v) 23

 

Supplement
Toscaanse worst  +2
Extra parmigiano 24m  +3

 

DOLCI 
7-12


Dit is een voorbeeldmenu en kan dus wijzigen! 

Diner van  woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30 

bottom of page