top of page

LUNCH         
donderdag 1/03 en vrijdag 2/03 


Tramezzino grigliata 
met mozzarella, ansjovis  
of
Rosbief, knolselder, parmezaanse kaas, mesclun
-----------------------------------

Pappardelle met konijn, artisjok en rucola
of
Gnocchi Sarde met erwtjes en scamorza

-----------------------------------
voor + hoofdgerecht 27/pp 

Op woensdag posten we de lunch van donderdag en vrijdag 
Tijdens lunch is er geen à la carte

vegetarische optie steeds mogelijk 

DINER 

woensdag tot en met zaterdag van 18u- 21u30

 

HAPJES 

Volgens aanbod 6- 11

ANTIPASTI  

Burratina pompoen, hazelnoot, salie (v) 16

Gemarineerde zalm, venkel, yoghurt 17
Tartaar van rund, zwarte truffeltapenade, burratina 18 


PASTI

Tonnarelli all’ Ammatriciana - chilli, tomatensaus, guanciale, pecorino 22

Tonnarelli cacio e pepe (v) 20

Linguini con pulpo- met octopus, kappertjes, tomaat, citroen 26

Spaghetti alla vaccinara - met traag gegaarde ragout van ossenstaart 23

Orecchiette - schorseneren, pecorino, truffel, speck uit Alto-Adige 25

Orecchiette cime di rapa- Pugliese bladgroente, chilli, ansjovis, pecorino (kan ook vegetarisch) 23

Rigatoni gorgonzola e noci-  crème van gorgonzola,  gekarameliseerde ui, walnoot (v) 22

 

DOLCI 
Volgens aanbod  7-12

bottom of page