LUNCH
13/02 - 14/02
calamari fritti met puntarelle
of
geroosterde pompoen, buffetmozzarella, walnootcrumble (v)
-------------------
spaghetti pesto trapanese, geroosterde bloemkool, amandel (v)
of
mezze maniche al ragù bianco, pecorino
​​
tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule.
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)
bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie.
bijna al onze gerechten bevatten (sporen van) gluten, look, ui.
indien wij niets op voorhand weten of indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien.
DINER
antipasti
gerookte burrata, spruitjes, hazelnoot, granaatappel(v)
tartaar van rund, burratina, zwarte truffel
gerookte zwaardvis, aardappel, kappers, citroen
calamari fritti, puntarelle, ansjovis
pasti
busiate pesto pistache, basilicum, stracciatella (v)
spaghetti calamari, nduja, snijbiet
orecchiette schorseneer, pancetta, pecorino
fusilli lunghi gorgonzola, radicchio, geroosterde walnoot (v)
pappardelle ragout van hert, spruitjes
buccatini all' ammatriciana
pappardelle andijvie, zwarte olijf, parmigiano
dolci
volgens aanbod 7-12
​
