top of page

LUNCH 
donderdag 22/05 en vrijdag 23/05 
 

vitello tonnato; fijngesneden kalfsgebraad, frisse tonijnsaus, rucola 
of
ovengebakken courgette gevuld met  ricotta en kruiden   (v)
----------------------- 

lumache met aubergine, kappertjes, taggiasche olijven en ricotta salata (v)
of

fettuccine alla papalina
met parmigiano en prosciutto di san daniele 

 

tijdens de lunch serveren wij uitsluitend deze formule. 
voor- en hoofdgerecht 28/pp, vegetarische optie steeds mogelijk
elke week een nieuwe lunch (di of woe online)

 
 

 

bij ernstige allergieën gelieve contact op te nemen bij reservatie. 
b
ijna al onze gerechten bevatten (sporen van) gluten, look, ui. 
i
ndien wij niets op voorhand weten
of
indien het onmogelijk is om bepaalde aanpassingen tegemoet te komen, kunnen wij helaas geen alternatief voorzien. 

 

 

DINER 

ANTIPASTI 
bresaola gegrilde slaharten, vijgenbladolie, parmigiano 17  

burratina, asperges, parmigiano, prosciutto di san Daniele 17 

broccolini, romesco, squaquerello (v) 17

gebrande bloemkool, pecorino, geroosterde amandel (v) 16  


PASTI


lumache daslookpesto, broccolini, ricotta salata (v) 24 

spaghetti alla puttanesca met taggiasche olijven, ansjovis, kappers uit Pantelleria, broodkruim   25 
 

orecchiette asperges, boter, look, peterselie (v) 26

 

spaghetti aglio, olio e peperoncini, agretti, tartaar van zeebaars 28
 

buccatini all' ammatriciana 24  

gnocchi sarde alla campidanese, ragout, varkensvlees, croutons 25  

 

dolci
volgens aanbod  7-12

 

bottom of page