Hapjes
-Stracciatella met nduja en crostini 10,-
-Salame di Magredi; artisanale charcuterie uit ‘Magredi’ een streek uit Friuli, aanbod van de dag 9,-
- Gemarineerde olijven 5,-

 

 

Voorgerechten
- Carpaccio van rund met truffelmayonaise, raddicchio, zomertruffel en parmigiano 18,-
- Salade van sucrine, peer, coppa, parmigiano en geroosterde hazelnoot 16,-
- Tempura van aubergine met buffelmozzarella, basilicum, pittig tomatensausje, sesam 16,-
- Mosseltjes met courgette, look en zwarte peper 16,-

 

 

Hoofdgerechten
- Spaghettoni con vongolé 
(omwille van de delicate smaak serveren wij hierbij geen kaas, dank voor uw begrip) 24,-

- ‘Orecchiette ai funghi’  met de beste paddenstoelen volgens marktaanbod met boter, look en peterselie. (v)

 

-‘Fusilotti al pesto di pistaccio’  
Soort fusilli met pesto van pistache geserveerd met courgette, ricotta salata en rucola(v) 19,-

-‘Tagliatelle al ragù’
met traag gegaarde ragout van kalfs-, runds- en varkensvlees  geserveerd met parmigiano 18,-

-Bigoli met nduja (pittige delicatesse uit  Calabrië) met opgeklopte mascarpone ,-18

-Rigatoni met gorgonzola, gekarameliseerde rode ajuin en hazelnoten (v) 18,-

 

Nagerechten

-Tiramisù classico met amaretti 8,-
-Ijs van gezouten caramel 8,-
-Panna cotta met aardbeitjes  8,-

! Indien u ernstige allergieën heeft, gelieve ons hieromtrent bij reservatie te contacteren,
dank voor uw begrip