MENU 

Onze kaart verandert volgens de seizoenen en de inspiratie van het moment. 
Wij hebben dus geen vaste menukaart. 
Onze focus ligt op verse pasta maar we hebben ook antipasti en desserts. 
We blijven trouw aan goede ingrediënten. 

Er zijn altijd vegetarische opties. 

Indien u ernstige allergieën hebt, gelieve ons op voorhand te contacteren.
Zo kunnen wij kijken of  het haalbaar is om een alternatief te voorzien. 

Dank voor uw begrip. 

VOORBEELDMENU 22/01

ANTIPASTI 
‘Minestrone’ soep met winterse groenten en geroosterd lookbrood (v) 10


‘Burrata’ met radicchio tardivo, bloedsinaasappel, pistache, nieuwe oogst extra vergine olio d’oliva uit Puglia (v) 16


‘Bresoala’ (fijngesneden, gedroogd rundsfilet) met peer en parmigiano 16

‘Orata crudo’ carpaccio van doradefilet met puntarelle en ansjovis  17

‘Manzo crudo con tartufo’ Tartaar van rund met verse truffel en burratina 19

 

PASTI 

 ‘Orecchiette funghi e salsiccia’
Typische korte pasta uit Puglia met oesterzwammen, Toscaanse worst, ricotta salata  19


‘Pappardelle al ragù d’anatra’
Brede lintpasta met ragout van eend en prosciutto di Parma 22

 

‘Rigatoni gorgonzola e noci’  
Buisjespasta met gekarameliseerde rode ajuin en geroosterde walnoten (v) 18

 

‘Risotto con zucca e taleggio’
Risotto met pompoen, taleggio, wijnreductie (Refosco), hazelnoot (v) 20

 

‘Orecchiette con catalogna’
Orecchiette met taggiasche olijven, catalogna, tomaat 18

 

‘Tagliolini con salmone e limone’
met gemarineerde zalm, groene kruiden, citroen, rucola 23
Omwille van de delicate smaak van de gemarineerde zalm, serveren wij hierbij geen kaas. Dank voor uw begri
p