MENU 

Onze kaart verandert volgens de seizoenen en de inspiratie van het moment. 
Wij hebben dus geen vaste menukaart. 
Onze focus ligt op verse pasta maar we hebben ook antipasti en desserts. 
We blijven trouw aan goede ingrediënten. 
Er zijn altijd vegetarische opties. 

Indien u ernstige allergieën hebt, gelieve ons op voorhand te contacteren.
Zo kunnen wij kijken of het haalbaar is om een alternatief te voorzien.

Dank voor uw begrip. 

VOORBEELDMENU 01/04

ANTIPASTI 

Vitello Tonnato   17

 

Burrata met tuinbonen, erwt, parmigiano (v) 16

 

Fijngesneden rundsgebraad, sucrine, gepofte gele biet, buffelmozzarella, mosterdvinaigrette 17

 

Tartaar van zeebaars, witte asperges 18


Crostini met pittige aubergines, stracciatella (v) 16
 

PASTI 
Korte pasta met ragout van worst, saffraan, pecorino 19


Korte buisjespasta, nduja*, tomaat, mascarpone 19                             
*Calabrese specialiteit van gemalen varkensvlees en chilli = heel PIKANT 

 

Penne à la Norma 18

 

‘Orecchiette con asparagi’
groene en witte asperges, parmigiano (v) 22

 

‘Spaghetti con pesce spada e pomodorini’
zwaardvis, monniksbaard/loogkruid*, kerstomaten en kruidig broodkruim 23

 

Mafaldine coniglio, carciofi e  pinoli
konijn, artisjok, geroosterde pijnboompitjes 22